2014, första arbetsdagen

Jag har nästan haft en månads semester. Fylld av klättring, slalom och skridskoåkning, goda vänner, familj och släkt. Nog var det underbart och visst skulle jag kunna leva så länge.

Men det är inte så illa att komma tillbaka hit heller! Trevliga kontorskollegor och roliga uppdrag.

Just nu förbereder jag mitt tal på Cementadagen, andras tal på samma dag och en annan kunds tal på Säljdagen. Jag skriver lite bloggtexter åt en kund och ser fram emot att komma igång med den strategiska kommunikationsplaneringen för en ny kund.

Jag är fortfarande inte fullbelagd efter mitt äventyr som kulturchef på Teracom. Hör gärna av dig om du behöver hjälp med skriftlig eller muntlig kommunikation. Just nu tar jag mig an även korta projekt, eftersom jag inte är fullbelagd.

Behöver du hjälp med en text eller artikel?
Har du en text som inte blir tillräckligt bra?
Behöver du genrepa ett tal innan du ställer dig på scen?
Vill du ha hjälp att förbereda ett möte?
Vill du ha en second opinion på en kommunikationsplan eller ett annat dokument?
Behöver du ett bollplank under några timmar?

Ring mig! 070-818 89 94

Jag har tid och är sugen på att jobba.

Ha det gott!

Anna

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>