God jul och gott nytt år!

Stockholms Stadsmission bjuder på jullunch den 19 januari. Du betalar 100 kronor för lunchen och de hemlösa får gratis mat. Om du vill kan du ta med dig julklappar till de hemlösa i form av nya strumpor, underställ, mössor och vantar eller hygienartiklar. Jag skulle tro att det blir de mest uppskattade julklapparna du ger i år, och att lunchen ger många nya intryck.

Jag rekommenderar dig verkligen att klä dig varmt och gå dit.

Eftersom jag stänger butiken, och ger mig av på en klätteresa redan den 13:de december, kommer jag inte att vara på plats. Emil Malmsten (bilden) kommer att gå i mitt ställe och överlämna julklapparna. Jag köper 12 julklappar i år, elva av dem är från Vesir till de hemlösa, den tolfte är till hela tjocka släkten och ingår i ett julspel på julafton.DSC_1401

Tack för alla roliga uppdrag och goda samarbeten i år. Jag hoppas att nästa år blir lika framgångsrikt, för både mig, mina kunder, samarbetspartners och alla andra. Utom de hemlösa. För deras del hoppas jag på att 2014 blir bättre än 2013.

Om du går på jullunchen. Kan du inte berätta för mig om den? Se inbjudan här.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>