Lite nervös…

Nu är jag på väg ut till Sånga-Säby, där jag ska hålla i en workshop under rubriken “kommunikation i massmedia” för förtroendevalda i LRF.

Det ska bli kul, men just nu är jag ganska nervös. Jag har pratat med några branschjournalister, eftersom jag inte har arbetat med LRFs branschpress tidigare. De var väldigt trevliga allihop och de arbetar såsom branschpress brukar göra.

Jag har även talat med LRFs presschef för att höra vilket stöd regionerna får av huvudkontoret. Jag gillar deras upplägg och har fått löfte om att få återkomma om jag får frågor som jag inte kan besvara.

Jag vet att jag verkligen gillar att göra de här pr-träningarna, men innan jag ställer mig på scen undrar jag om rösten ska hålla…

Jag återkommer med en rapport.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Lite nervös…

 1. Sofie says:

  Lycka till Anna, det kommer att gå jättebra!

 2. Charlotte says:

  För att bättra på kommentarsstatistiken ;) passar jag på att tacka här för i går kväll. En öppen träning låter som en god idé. Jag återkommer.
  Charlotte, http://www.svenskainredningsbolaget.se

 3. Anna Malmsten says:

  Tack Charlotte!
  Jag hoppas att få träffa dig igen, på pr-träningen. Jag har sneglat på din sida nu och kommer definitivt att besöka den igen.

  Ha det gott så länge!

  Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>