Ganska mycket tid över

Nej. Nu behöver jag nya uppdrag. Det blev så fasligt lugnt när jag lämnade Teracom. Från 190 till tio. Mitt psyke klarar inte riktigt av det. Jag har ju lika stor kapacitet som tidigare. Jag har svårt att hålla ångan uppe när jag har så låg sysselsättning.

Men jag glädjs över att 67 personer har anmält sig till min föreläsning om hur man blir en bättre talare. Också är jag jätteglad över att mina kontakter inte glömt mig. Även om de inte behöver mig just nu så är riktigt roliga uppdrag på väg in.

Men du, om du behöver hjälp med nåt idag, eller i nästa vecka, så säg till. Jag vill gärna ha lite mer att göra.

This entry was posted in Vesirs kunder. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>