Vassare presentationer

Idag bjuder jag in till en föreläsning med min alldeles lysande samarbetspartner, Lisa Sjöström på Rapsodi. Hon driver motståndsrörelsen mot trista presentationer och kan ge dig tips om hur dina presentationer kan bli ännu bättre.

Nu, när jag inte längre är kulturchef på heltid, hoppas jag på att få jobba mycket ihop med Lisa. Vi är nämligen ett riktigt bra team som kan stärka de flesta talare och höja deras framträdande ytterligare ett snäpp.

Vi har många spännande projekt på gång och just nu är vi i säljartagen. Vi har ett riktigt bra koncept och jag vet att vi gör ett bra jobb. Trots det gör säljsamtalet mig livrädd. Men, vad roligt det är när den man ringer gillar erbjudandet. Och hitintills har alla gjort det. Så jag fortsätter.

Se inbjudan här.

anmäl dig till anna.malmsten@vesir.se

This entry was posted in Att tala, Extern kommunikation, Vesirs kunder. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>