Nyhetsbrev, tal och workshop

Jag har ett så roligt jobb!

Just nu lägger jag den sista handen vid ett nyhetsbrev åt PAR. Jag gillar att skriva nyhetsbreven därför att jag får intervjua bra människor med intressanta jobb och fråga dem om det de är allra bäst på eller har lyckats väldigt bra med. Det är väldigt inspirerande och jag blir så glad när de gillar artikeln jag skriver efter intervjun.

Läs PAR:s nyhetsbrev. 

Skriver tal och talartränar
Jag förbereder två tal till PAR och DirektMedias frukostföreläsning. Det handlar om de senaste trenderna inom marknadsföring. Jag har fått ett riktigt bra underlag från Göran Ryman på PAR och Anders Jönsson på DirektMedia. Nu sitter jag och tittar på spännande filmer de rekommenderar och funderar på hur vi ska sätta samman dramaturgin så att besökarna ska bli riktigt imponerade och gå hem med en massa nya idéer om hur de ska dra nytta av de nya möjligheterna med Big Data, social CRM samt nya coola appar och tekniker i våra mobiler.

Anmäl dig till föreläsningen! Den blir bra.

Förbereder workshop
Dessutom har jag börjat planera en workshop om hur man kommunicerar på bästa sätt via e-post och intranätet. Målgruppen är ickekommunikatörer. Jag har ramarna klart för mig och hjälp av en väldigt bra beställare. Nu är bara frågan hur jag ska lägga upp det hela så att 20 deltagare får en bra mix av skräddarsydda och allmänna uppgifter som hjälper dem att förbättra sin kommunikation. Bra utmaning som kittlar!

Hör av er om ni är intresserade av en workshop eller föreläsning inom kommunikationsområdet!

På måndag måste jag vara klar med en förstasidestext till en webbplats. Vi gör om hela webbplatsen. Det är väldigt roligt att arbeta med ett helt nytt uttryck på webben som kommer att stärka både försäljningen och varumärket.

Jag kommer precis från ett spännande möte med ett bra företag som jag gärna skulle samarbeta med och arbeta åt.

Vi har även bokat ett möte till med en skola som kan vara med på vår nya stora idé.

Det blir ingen halvdag för mig i morgon!

This entry was posted in Extern kommunikation, Vesirs kunder. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>