Hej!

Det var länge sen, jag vet. Jag har haft mycket att göra.

Jag och mina anställda gjorde väldigt många roliga och bra saker förra året. Kunderna gav oss verkligen utmaningar och roliga uppdrag.

I slutet på våren fick jag mycket mer att göra. Jag kom nämligen fram till en värdefull insikt. Jag älskar mitt jobb och att göra bra kommunikation. Men, för mycket av min tid gick åt till att vara arbetsgivare och jag tycker faktiskt inte att det är lika kul.

Sedan i våras har Vesir bara en anställd, och det är jag. Istället för att ha fast anställda har jag numera ett fantastiskt nätverk. Jag kan bygga rätt team till alla uppdrag och delar fortfarande mina framgångar med samarbetspartners och kunder.

Det är många spännande saker på gång, men det får jag berätta om en annan gång. Nu vill jag skryta lite över vad mina gamla kollegor gör idag.

Johanna von Wowern är numera pressekreterare på Polisen i Västmanland. Hon uttalar sig om många otäcka saker på dagarna, men hon gör det väldigt bra, och jag blir stolt varje gång jag läser en artikel där hon är med. (Japp! Jag Google Alert:ar dig Johanna!)

Louise Svensson är numera Account Director på Hill and Knowlton Strategies och jag kan bara gratulera dem till att de har rekryterat en så kompetent konsult.

Själv trivs jag väldigt bra här, med fantastiska kunder och partners som förgyller mina dagar. Jag trivs som bäst när hösten drar igång, projekten fortfarande är under utveckling och man ser fram emot att ta tag i dem.

En av de mest intressanta sakerna som är på gång är ett employer branding-projekt, där jag har fått välja reklam- och produktionsbyrå. Så jag valde mina favoriter: reklambyrån Railway STHLM  och produktionsbyrån Stickybeat.

Ett stort förändringsprojekt och en STOR IDÉ lämnar nästan aldrig mina tankar och dessutom har jag uppstartsmöte med en ny kund i nästa vecka.

Jag har blivit väldigt effektiv och fokuserad, så det känns som att jag kan hinna med hur mycket som helst.

Två timmars cykling till och från jobbet gör att jag hinner tänka strategiskt och vidareutveckla det jag gör.

Men nog ska jag hinna blogga lite. Vi hörs snart igen!

This entry was posted in Förändringsarbete, Vesirs kunder. Bookmark the permalink.

2 Responses to Hej!

 1. Mårten says:

  Hej Anna,
  Jag saknar dig, och det är jag knappast ensam om. Du är grym på kommunikation och på att få det att vara kul.
  Bra att du gjorde ett försök att bygga kommunikationsbyrå. Det är alldeles för få tjejer som ger det ett ordenligt försök. Men sen förstår jag dig. Administration och arbetsgivaransvar är inte kommunikation.

 2. Anna Malmsten says:

  Tack Mårten!
  Jag saknar er också. Vad glad jag blev av din kommentar. Såg den först idag, och det gav mig en riktigt bra start på dagen.

  Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>