Offerter

Ibland skickar man iväg en offert där planen är perfekt, jobbet kommer att bli superkul och man kan redan se de enastående resultaten framför sig. Man hoppas, hoppas, hoppas att kunden ska se hur genialisk planen är och att de ska kunna betala det pris man har angett. Givetvis har man redan prutat själv, eftersom man är så himla sugen på att genomföra projektet.

”Men så där säger du varje gång, Anna”, invänder alla som känner mig.

Jo, väldigt ofta, jag vet! Jag har ett roligt jobb. Men nu menar jag det extra mycket. Den här offerten innehåller så mycket av det som jag tycker så mycket om. Planering, tidspress, team work, talskrivande, talarträningar, scenframträdanden och det avslutas givetvis med stående ovationer. Johanna kommer att skriva fantastiska texter, Lisa gör snygg formgivning och Louise får hålla ordning på alla bitar och göra riktigt snygga arbetsdokument. För att inte tala om att det blir ett nära samarbete med kund som har all den kunskap som vi ska sprida till den väldigt inramade målgruppen.

Nu hoppas jag bara att vår genialitet ska lysa klart när de läser offerten på andra sidan Atlanten. Ring och säg ”ja”, snälla!

This entry was posted in Att tala, Extern kommunikation, Vesirs kunder. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>