Workshops som stärker företagets kommunikation

Snart trycker jag på knappen och skickar ut följande mejl:

Hej!

Jag vill bjuda in dig till två workshops som skulle kunna stärka ditt företags kommunikation och göra vägen fram till företagets mål lättare.

Workshopen för företagsbloggare hjälper er att skapa en företagsblogg som verkligen ger den valda målgruppen värdefull läsning.

En väl fungerande företagsblogg fungerar som en tidning. Skribenterna kan sin målgrupp, vet vilken information de efterfrågar och överträffar deras förväntningar för att behålla dem som läsare. En riktigt bra företagsblogg kan samtidigt påverka målgruppen så att de agerar på det sätt företaget önskar. På vår workshop gör skribenterna målgruppsbeskrivningen och en publiceringsplan som hjälper dem att skapa den bästa företagsbloggen för er målgrupp.

Medieträningen ger dig grundkunskaperna du behöver för att göra ett bra pr-arbete som resulterar i god publicitet som för fram rätt budskap. Det handlar inte om masskommunikation, det handlar om att kontakta rätt journalist, på rätt sätt, med rätt story i rätt tid. Samt att förbereda sina budskap och agera på rätt sätt under intervjun.

Alltför många företag förlitar sig på pr-byråns löften eller masskommunicerar i hopp om att någon vill skriva något.

Dessutom genomför vi en rad intervjuträningar. Väldigt få personer skulle ställa sig inför en publik utan att förbereda sitt tal, men väldigt många genomför en intervju utan att förbereda sig. På medieträningen blir det tydligt hur mycket bättre man blir efter ett genrep.

När du har genomgått vår medieträning blir du en bättre pr-ansvarig och beställare av pr-tjänster. Det kan ge dig maximalt med publicitet.

Läs mer i bifogade filer.

Jag hoppas att det ska locka deltagare. Det brukar vara riktigt bra och bli mycket uppskattat av deltagarna.

Får du inte inbjudan, men är intresserad får du gärna kontakta mig!

anna.malmsten@vesir.se

Du är självklart välkommen!

 

This entry was posted in Att blogga, Extern kommunikation. Bookmark the permalink.

2 Responses to Workshops som stärker företagets kommunikation

 1. Hej!

  Jag är intresserad av att skapa en företagsblogg men inte av den journalistiska delen av utbildningen, eftersom jag jobbat som journalist i många år. Kan man delta i bara delen om företagsbloggen? Vilken tid blir det i så fall och vad kostar det? Tacksam för snabbt svar till mail@alidabok.net .

  Vänligen
  Mariann Andersson
  ALIDA BOK
  Förlag och nätbokhandel

  • Anna Malmsten says:

   Hej Mariann!
   Inbjudan är skickad, jag hoppas att datumet passar dig och att vi ses den 3:e maj.
   Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>