Medförfattare av en bok

Häromdagen fick vi ett varsitt exemplar av boken ”Att vara vd”. Vesir har varit högst delaktiga i att skriva boken. Johanna har skrivit alla intervjuerna och ett kapitel om nätverkande. Anna har skrivit kapitlet om krishantering.

Folk har alltid frågat mig om jag inte skulle vilja skriva en bok. Jag har alltid svarat nej. Nu har jag ångrat mig. Tydligen mår jag väldigt bra av att se mina ord inramade.

Vi skissar på några böcker till och jag minns plötsligt min barndomsdröm om att bli författare.

Boken ”Att vara vd” ger företagsledare på mindre företag tips och råd om hur de ska hantera de arbetsuppgifter som inte ingår i deras kärnverksamhet. Bosse Brixman, på Executive People, är huvudförfattare. Jag rekommenderar alla att ha den i bokhyllan, för att ta fram den när man ska ge sig in på något som man är lite osäker på, för att få en samlad bild och komma lite längre än med den vanliga Google-sökningen.

I framtiden kanske ni kan ställa en bok om employer branding eller krishantering från Vesir vid dess sida.

 

 

This entry was posted in Att skriva, Krishantering, Vesirs kunder. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>