Jag söker en ny kollega

Svenskt Näringslivs undersökning om hur företag rekryterar visar att hälften gör det via Arbetsförmedlingen och en femtedel tar hjälp av Sociala medier. Många nyttjar sitt kontaktnät och anställningarna till följd av spontanrekryteringar ökar.

Jag gör en kobmo. Jag har tagit hjälp av Arbetsförmedlingen, skrivit ett Twitterinlägg, söker i mitt kontaktnät och nu ska jag lägga upp min annans här också. Hoppas att det hjälper mig att hitta en superkollega som kompletterar mig väl.

Vesir AB söker pr-konsult/journalist

Vesir AB hjälper sina kunder att skapa kommunikation som lyfter företaget. I nära samarbete med ledningen, kommunikationsansvariga, chefer och talespersoner formulerar vi budskapen, förankrar dem internt och sprider dem externt.

Vi gör våra kunder till kommunikativa hjältar som håller vad de lovar. Vi är nöjda med att vara Vesiren i bakgrunden.

Dina möjligheter

På Vesir får du möjlighet att arbeta med både strategi, utförande och administration.

· Du kommer att skriva artiklar, pressmeddelanden, blogginlägg och webbtexter.
· Stödja kunderna i deras kontakter med olika målgrupper.
· Göra en massa intervjuer och coacha talespersonen inför mötet med journalist.
· Talarträna talespersoner inför föreläsningar.
· Planera och genomföra workshops och föreläsningar.
· Formulera kommunikationsstrategier, samt göra kommunikations- och krisplaner.

Jag önskar

· Att du har varit verksam i arbetslivet i några år, du får gärna ha arbetat som journalist, skribent eller pr-konsult.
· Du måste vara en god skribent och vara van vid att skriva en text baserat på en intervju.
· Du får hellre vara en strukturerad projektledare än en kreativ idéspruta.
· Du gillar att arbeta i team och är medveten om att man kommer längre i samarbete med andra än när man arbetar själv.
· Du är sugen på att lära och utvecklas.
· Du vill ha riktigt roligt på jobbet och levererar med ett leende.

Vesir AB grundades av Anna Malmsten, hösten 2006. Idag har företaget många intressanta kunder som ger oss ett stort förtroende. Anna arbetar med en mängd samarbetspartners och du har möjlighet att bli den första anställda. Vi kommer att arbeta tätt ihop i varje projekt och du kommer även att få tillfälle att arbeta tillsammans med våra mycket kompetenta samarbetspartners.

Om du tycker att det låter intressant tycker jag att du ska skicka ett mejl till mig!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Jag söker en ny kollega

  1. John says:

    Den här bloggen är inte ointressant. Men den skäms av mängder med skrivfel som urholkar avsändarens trovärdighet. Du, Anna, har ju tydligen arbetat med “kommuniktion” i runt två decennier. Det är obegripligt. Jag blir konfunderad.

  2. Anna Malmsten says:

    Hej John!

    Jag är så ledsen att skrivfel slinker igenom när jag bloggar. Det är verkligen inte OK, måste ta mig tid att korrläsa. Jag ber om ursäkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>